A szokatlan évtől szokatlan módon vettünk búcsút

Szombat este a magyar fuvarozó vállalkozói világ különleges élményben részesült, amelyet a résztvevők otthonuk kényelméből, a számítógép képernyője előtt élhettek át. A koronavírus járvány miatt kialakult egészségügyi veszélyhelyzet miatt az idei Fuvarozó Vállalkozók Farsangi Bálja online módon jelentkezett.

Az este az illúziókról szólt, amelyet egy órás élőközvetítésben élhetett át a közönség. A nézőket Dr. Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára és Füle László, a NiT Hungary elnöke köszöntötték és nyitották meg hivatalosan az első online Fuvarozó Vállalkozók Farsangi Bálját.

 

A hangulatról az elbűvölően szép hangú Arany Timi gondoskodott, aki a 2018-as X Faktor döntőse, a 2017-es Hanghullám legjobb női előadója és a Dal 2020 harminc fős mezőnyének énekesnője volt.

Az online bál virtuális színpadán Hector Ruiz spanyol illuzionista tette próbára a közönség képzeletét számaival, amelyekhez mágikus hang és szín effektek társultak fokozva az izgalmat.

Ruiz varázslatából Kelle Botond ötszörös magyar bűvész bajnok interaktív mutatvánnyal aktivizálta a nézőket, akiknek csak a mutatóujjukra volt szükségük az egyszerű, de bámulatos trükkhöz.

Az illúziók világa itt nem ért végett, hiszen Hajnóczy Soma világbajnok bűvész számával, amelyben a mobiltelefonok kaptak főszerepet, és humorával szórakoztatta tovább a közönséget.

 

Az első online Fuvarozó Vállalkozók Farsangi Bálja idén az elmúlt egy évre reflektálva az illúziók világát hozta el nézőközönségének, aminek meghatározó kérdése: képzelődünk, vagy tényleg lehetséges?

A varázslatos élményekkel teli estét Füle László, a NiT Hungary elnöke és Dittel Gábor, a NiT Hungary ügyvezető főtitkára zárták közösen elindítva a jövő évi Fuvarozó Vállalkozók Farsangi Báljának visszaszámlálóját.

 

Köszönjük, hogy velünk tartottak képernyőjük túloldaláról és találkozzunk személyesen
a jubileumi 20. Fuvarozó Vállalkozók Farsangi Bálján
2022. február 19-én!

Scroll to top