, Marriott Hotel

19. Fuvarozó Vállalkozók Farsangi Bálja

Menü

For the English version please click here

Az este egyik fénypontja az exkluzív, négyfogásos vacsora, amelynek mindegyik variánsában a klasszikus magyar konyha ízvilágát fedezhetik fel egy csipetnyi újragondolással.
Vendégeink háromféle menü közül választhatnak:

A menü

San Daniele sonka friss fügével, balzsamkrémmel és rukkolával

***

Erdei gomba cappuccino burgonyás raviolival

***

Konfitált kacsa édesburgonyával, sült parajjal és kacsatepertővel

***

Gesztenyés, csokoládés tortácska karamellel

B menü

Hideg libamáj és kacsa rillette narancszselével és mazsolás kaláccsal

***

Gyöngytyúk-erőleves kerti zöldségekkel

***

Bélszínszelet mustáros-borsos kéregben Cabernet sauvignon redukcióval,
fokhagymás gratinírozott burgonyával és szotírozott bébi karottával

***

Citrom-torta clementine pürével és narancs-chipsszel

Vega menü

Padlizsán saláta mangóval és fűszeres csicseriborsóval

***

Gyömbéres kelvirág-krémleves parmezános krutonnal

***

Mediterrán zöldség ferde torony és vargányás ravioli fekete szarvasgombás snidlingmártással

***

Desszert: a séf ajánlata

Főszervező: NiT Hungary; Gyémántkamionos támogatók: Eurowag; Médiatámogatók: Camion Truck & Bus Magazin
Vissza a tetejére