, Marriott Hotel

18. Fuvarozó Vállalkozók Farsangi Bálja

Menü

For the English version please click here

Párizs elkápráztatja fényeivel, természetes eleganciájával és szépségével az embert. Ételeivel pedig megkoronozzá magát mint az élvezetek egyedüli Királynőjét.

Válassza ki az Önhöz leginkább illő menüt, melyek mindegyike négyfogást tartalmaz:

Izgalmas ízkavalkád az ínyenc hedonisták számára:
A Menü

Levegőn szárírott St. Daniele sonka bivaly mozzarellával, hibiszkusz dresszingggel
és friss bazsalikommal

***

Gyöngytyúk erőleves fással, brunoise zöldségekkel és vodkával

***

Simmentali Marha Java gruyere sajtos burgonya tortával, zöldség kévével
és pikáns szecsuáni zöldbors mártással

***

Belcolade csokoládé ganache és madártej mousse duója amarena meggyel

Egy igazi francia specialitás az újítás: megszokott ízek nem megszokott párosításban:
B Menü

Gemenci őzrolád mangóval és vadkacsa terrin pisztáciával,
erdei gombával és Cumberland mártással

***

Déren csípett sütőtökleves pirított tökmaggal és tökmagolajjal

***

Serrano sonkában grillezett lazac, citrusos burgonya habbal,
és snidlinges vajmártással

***

Milotai mézes diós gömb karamellel és csokoládé tuile

Letisztult, ugyanakkor izgalmas ízvilág:
Vegetáriánus Menü

Cékla carpaccio kecskesajttal, rukkolával, napon szárított paradicsommal
és balzsamkrémmel

***

Póréhagymás burgonya krémleves – szarvasgomba parfüm – parmezános gombócok

***

Tejszínes karfiol veloute sült édesburgonyával, grillezett paprikával
és füstölt padlizsánnal

***

Belcolade csokoládé ganache és madártej mousse duója amarena meggyel

Főszervező: NiT Hungary; Gyémántkamionos támogatók: Eurowag; Médiatámogatók: Camion Truck & Bus Magazin
Vissza a tetejére